Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Teploty prudce stoupají vzhůru a blíží se období plavek. Buďte na něj připravená. Našli jsme nejtrendovější plavky pro léto 2013, ve kterých budete skvěle vypadat, i se tak cítit. Trendy barvy a vzory, lichotící a padnoucí střihy – to jsou plavky pro toto léto. Prohlédněte si nejlepší kousky a objevte svět Astratex.cz!

Do neděle doprava zdarma!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ode dneška do neděle můžete využít super akci. Na Astratex.cz vám každý nákup nad 599 Kč dovezou zcela zdarma. Takže pokud si pořídíte například některý plavkový komplet z nabídky, za dopravu nic neplatíte. Využijte výhodnou nabídku a udělejte si radost ještě dnes.

Trendy barvy a sexy střih

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Černobílá kombinace doplněná o jasně růžové detaily nikdy nevyjde z módy. Potisk s motivem motýlů dodává plavkám šmrnc a povyšuje plavky Tilly na hit sezóny. Horní díl plavek je vyztužen a díky push-up efektu se budete moci pochlubit okouzlujícím dekoltem. Nechcete mít viditelně opálená ramínka? Plavky můžete nosit i bez nich – jak snadné!

Šelma v každé z vás

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Probuďte v sobě šelmu! S plavkami Graciela bude vaše proměna okamžitá. Atraktivní motiv, a váš plný dekolt zaujme na první pohled. Spodní část košíčků je zesílená a push-up efekt vám vykouzlí extra plný výstřih. Zapomeňte na záplavu nudných plavek – vsaďte na sexy motiv a buďte svá.

Plný dekolt za všech okolností

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Bez push-upky nedáte ani ránu? Vsaďte na plavky Gema. Měkce vyztužené košíčky se všitými kosticemi vám poskytnou požadovanou oporu, push-up efekt vaše vnady pozvedne a nařasení dodá dekoltu opticky na objemu. Celkový dojem je korunován rozvernou mašlí mezi prsy. Co na ně říkáte? Získaly si i vás?

Tankiny pro vaše sebevědomí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Cítíte nedostatky v oblasti bříška? U vody se vždy halíte do osušky a plavky jsou váš největší nepřítel? Zapomeňte na komplexy a vsaďte na tankiny! Horní díl zakrývá kritické oblasti, ale současně lichotí dekoltu s pomocí všitého vyztužení. Napumpujte své sebevědomí a užijte si vodní radovánky – tankiny jsou ta pravá volba.

Další články

Načítám