Hlavní obsah
Článek

Obvod jejího hrudníku dává tušit, že se v šatech ukrývají solidní proporce. Herečka Kristýna Leichtová (38), kterou proslavil Comeback a která momentálně září v Gymplu s (r)učením omezeným, před falešným Brucem Willisem ukázala, že se má čím chlubit. Podívejte se do fotogalerie na další snímky!

Fotografie pocházejí z nového pořadu brněnského studia České televize Na forbíně s Tomášem Matonohou (53). V režii Zdeňka Tyce tu řádí nejen samotný Matonoha, ale i jeho hosté. Tentokrát jimi byli opravdu neskutečně půvabná a zároveň talentovaná Kristýna Leichtová a režisér Václav Marhoul, který se s chutí převtělil do role Bruce Willise ve Smrtonosné pasti. K vidění ale byla i moravská selka Aňa Geislerová (48) s Markem Danielem.

V každém díle na začátku představí Matonoha, který na pořadu spolupracuje s osvětovou Vinnou galerií, nejen celebrity, ale i jednoho z vinařů. „Když už jsme na jižní Moravě, byl by hřích toho nevyužít. Zdejší vinaři jsou nejen dobří v tom, co dělají, ale většinou jsou to i moudří lidé. Mají zajímavé, hlubší postřehy k životu, které jsou vhodné i pro abstinenty,“ prozradil režisér Tyc. Pořad běží na ČT2 každý čtvrtek ve 21 hodin.

Reklama

Další články

Načítám