Hlavní obsah
Sabina Tesařová
Článek

Známé osobnosti jsou neustále vystaveny tlaku, který je na ně kladen v souvislosti s jejich popularitou. Fotografové je sledují na každém kroku, a i když je celebrity berou jako nutné zlo, které jim dopomáhá zůstat v povědomí, někdy se s nimi dostanou do křížku.

Spor s jedním z paparazzi řeší známá zpěvačka Mel B. Bývalá členka skupiny Spice Girls totiž uvedla, že byla minulý týden ohrožena jedním z fotografů, když se plavila na kajaku v Sydney.

Jamie Fawcett, jež je v Sydney známý jako “Princ mezi Paparazzi“, dostal zákaz přiblížit se k hvězdě na vzdálenost kratší než 50 m. Jak ale sám fotograf celebrit uvedl, prý nemá v úmyslu přestat hvězdu točit, neboť proti němu použila násilí.

Scary Spice tvrdí, že Fawcett minulý čtvrtek ohrožoval ji a jejího manžela Stephena Belafonte během toho, když byli na kajaku. Fawcett podle jejích slov dělal se svou lodí značné vlny a tím vyvolal velkou hádku. Během ní údajně fotograf křičel na zpěvaččina manžela: „Ty nevíš, s kým si zahráváš. Zabiju tě!“.

Fawcett se nedostavil k soudnímu jednání. Jeho právník Roland Day uvedl, že soudu byl prezentován příběh jen z jednoho úhlu pohledu. Případ se bude dále řešit 22. listopadu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám