Hlavní obsah
Sabina Tesařová
Článek

Nebyly to paruky ani šaty z masa, které Taylora Kinneye uchvátily natolik, aby začal chodit s kontroverzní zpěvačkou Lady Gaga (37). Světe div se, pohledný herec se do popové hvězdy zakoukal proto, že mu připomínala jeho maminku. Sympatický Taylor se teď rozhodl zodpovědět pár otázek, a nechal tak vzniknout vzácnému rozhovoru týkajícímu se jeho vztahu se světoznámým pěveckým symbolem.

Taylor byl vychován společně se třemi bratry matkou, dentální hygieničkou Pam, kterou obdivuje a označuje ji jako velmi silnou ženu.

„Vzhlížím k silným ženám, možná proto jsem se zamiloval do Gagy. Tvrdě pracuje a je stejně inspirativní jako moje máma. Má úžasnou pracovní morálku,“ uvedl Taylor.

Pár se seznámil loni při natáčení zpěvaččina videa You And I, které končí scénou, během níž se Gaga s Taylorem vezmou.

Dvojice, která se kvůli pracovnímu vytížení moc často nesetkává, musí na svém vztahu pracovat. „Skoro všechny peníze, které vydělám, utratím za lety, jež uskutečňuji, abych se setkal s lidmi, které mám rád,“ říká Kinney.

Taylor i Gaga vědí, že současné nastavení jejich vztahu nemůže trvat věčně. Oba uznávají rodinu a chtějí vlastní potomky. „Chci, aby se moje matka stala babičkou. Myslím, že bych byl dobrým otcem. Máma chce, abych se oženil a měl děti. S Gagou se zná, nějaký čas už spolu chodíme. Náš vztah je vážný a jsem za to rád. Jsem nesmírně šťastný,“ uzavřel zamilovaný Taylor.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám