Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jeden z nejúspěšnějších vítězů soutěže Muž roku Jan Hájek (32) je od svého rozchodu s přítelkyní doslova na roztrhání. Vedle své civilní profese projektového manažera v oblasti moderních technologií a koordinátora centra bezpečného internetu stále patří díky svému dokonalému tělu mezi ozdobu přehlídkových mol. Honza má nejen sexy mozek a tělo, navíc je i velmi zručný. Svých manuálních dovedností se nyní rozhodl naplno využít a dal se na dráhu hodinového manžela. Alespoň na fotkách.

„Focení nové kampaně jsem si užil. Doma si opravím, co se dá, ale do profíka mám hodně daleko,“ uvedl skromně držitel titulu Muž roku 2010, který se stal tváří kampaně pro nový portál zaměřený na služby.

Není pochyb o tom, že by se Honza coby hodinový manžel uživil. Jen po dobu focení kampaně dostal dvě nabídky, které ovšem vzhledem ke své velké pracovní vytíženosti musel s lítostí odmítnout. Vždyť ruku na srdce, dámy, není v montérkách k sežrání?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám