Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pohledná zpěvačka Olivie Žižková se údajně snaží postavit si jméno na zásluhách své kdysi dobré kamarádky Dary Rolins (51). Sedmatřicetiletá Olivie (48) si Daru před lety dokonce vybrala jako svou svědkyni na svatbě a psalo se o ní v souvislosti s kalendářem, který nafotila nahá s Jiřím Krytinářem (65). Dnes se Žižková snaží využít bývalé dobré vztahy s Darou, a dokonce vystupuje s jejími písněmi jako Dara Rolins Revival.

Samotná zpěvačka je podle deníku Aha! na svou exkamarádku a současnou sokyni pořádně naštvaná. Obě se přitom přátelily v době, kdy u Dary Olivie působila jako sboristka a dnes si díky jejím písním buduje sólovou kariéru a zažívá první ohlasy: „To Darinu strašně štve, hází mi klacky pod nohy, kde může. Má strach z mého úspěchu,“ řekla Aha! Žižková, která se dokonce rozhodla Daře poslat otevřený dopis, protože s ní Rytmusova partnerka prý jinak ani po opakované snaze nemluví.

Podle Dary je ale vše jinak. Údajně nebýt manžela Olivie, Jana Žižky, bývalého bubeníka Karla Gotta, ani by se s ní nepotkala. Nikdy prý nebyla její kamarádkou a skutečnost, že šla svědčit na její svatbu, byla pouze Žižkovým přáním. Jinak o ní prý nic neví a nikdy ji nezajímala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám