Hlavní obsah
Článek

Herečka Reese Witherspoon se o víkendu stala hvězdou malého skandálu. S manželem se opili a usedli za volant. Jima Totha přejíždějícího chaoticky z jednoho pruhu do druhého zastavila policie. Hollywoodská hvězda si v tu chvíli dodala lihem posílené kuráže a začala tropit výtržnosti. Manželé tak krátce nato skončili za katrem.

K incidentu došlo v Atlantě v pátek nad ránem. Dvaačtyřicetiletý Toth jel v protisměru, a policie ho tudíž zastavila. Dechová zkouška prokázala těžkou intoxikaci – 1,39 promile alkoholu. Reese pak nechtěla uposlechnout nařízení policistů, takže byla spoutána a odvlečena do služebního vozu. Po převozu na stanici sepsali úředníci protokol a manželé byli na čas vzati do vazby.

Podle magazínu Variety, jenž obdržel svědectví policistů, se herečka při vyšetřování začala vztekat a křičet, že nevěří, že je dotyčný muž „skutečný policista“.

„Paní Witherspoon se zeptala: ‚Víte, jak se jmenuju?‘ A já jsem odpověděl: ‚Ne, nepotřebuji vědět, jak se jmenujete.‘ A pak jsem dodal: ‚Tedy zrovna teď.‘ Paní Witherspoon odpověděla rozhodně: ‚Měl byste si zjistit, kdo jsem,‘“ uvedl policista pro magazín Variety. Následovalo spoutání a zatčení představitelky Pravé blondýnky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám