Hlavní obsah
Článek

Romská zpěvačka Věra Bílá (†64), která už je delší dobu nejen kvůli hraní na automatech v tíživé životní situaci, dostala neobvyklý dárek. Od kamarádky Marie Pojkarové (68) získala za devět set korun obří noční košili, která dokáže skrýt téměř všechny problematické části Věřiny korpulentní postavy. Vyjma zdevastovaných paží a hlavně nohou. Podívejte se do fotogalerie, jak to neplatičce nájmu sluší!

Bílá, jež před časem musela kvůli neplacení nájmu a energií do holobytu, a proto si také chtěla sáhnout na život, si z košilky, která svou rozlohou připomíná menší cirkusový stan, hned ustříhla rukávy. Proto také vynikly její zničené paže. „Bolely ji nohy, tak zůstala při focení sedět,“ prozradil nám autor snímku Milan Charouz.

„Věruška mě o zakoupení noční košilky poprosila, tak jsem jí ráda vyhověla. Chtěla k tomu ještě přidat tisíc korun, že je na tom bídně. Navíc mě nutí, abych s ní zpívala cikánské písničky, ale nesem si jistá, že je to pro mě,“ tvrdí Pojkarová, která sama prožila dost divoký život, ale na noční prádlo i na pedikúru, na rozdíl od Bílé, stále ještě má. Podle jejích přátel se nynější zájem Bílé vůči ní ubírá jediným směrem. „Věra zoufale shání sponzora. Každý, kdo ji chce navštívit, uvidí napřaženou dlaň. Bílá ale potřebuje někoho movitějšího a trvalejšího, kdo by jí skočil na špek,“ varují Pojkarovou kamarádi, že u noční košilky 6XL by rozhodně nezůstalo.

Reklama

Další články

Načítám