Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Šetřivý soused si koupil tu nejlacinější sekačku, kterou v obchodech našel, a nestačil se divit, když mu z ní měsíc po záruční době začala odpadávat kolečka, popraskaly plastové díly a zkřivila se hřídel motoru. A co myslíte, že udělal? Šel a znovu koupil ten nejlacinější šunt. Někdo je prostě nepoučitelný a neumí si spočítat, že kvalitní stroj za odpovídající cenu je nakonec daleko výhodnější.

Vyberte si ze sortimentu AL-KO podle své zahrady

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Uspoříte totiž už tím, že vyberete tu správnou sekačku přesně pro váš pozemek – podle rozlohy, převýšení, členitosti a způsobu využití trávy. AL-KO má největší sortiment od akumulátorových přes elektrické po benzinové stroje, s různým výkonem a šířkou záběru, s mulčováním, sběrem do koše a bočním výhozem, od vřetenových přes rotační a lištové sekačky po zahradní traktory. Vše kvalitní stroje!

Nenechte si namluvit, že nejdůležitější je výkon a šířka záběru

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Maximální výkon bývá výrobci nadhodnocován, protože jej dosahují v laboratorních podmínkách. Daleko důležitější je kvalita sečení a sběru trávy. Ty ovlivní hlavně tvar těla sekačky, který určuje aerodynamiku pohybu posečené trávy ve stroji. Ideální je asymetrické vyosené tělo sekačky, které naplní skutečně 100 % udávané kapacity koše, a veliký vyhazovací otvor pro sečení mokré a přerostlé trávy.

Tahle sekačka si před vámi sedne na zadek! A vy budete zírat na novou modelovou řadu AL-KO Highline

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jsou totiž vybaveny jako sekačky nejvyšší luxusní řady, ale díky použití kvalitního plechového těla místo drahého hliníkového se cena snížila o více než 40 %! Sečení a sběr trávy je ale stejně kvalitní. Ke komfortní výbavě patří variabilní nastavení rychlosti pojezdu, snadné centrální nastavení výšky sečení, vertikální skladovací a servisní poloha, snadné startování a perfektní ergonomie řízení.

Další články

Načítám