Hlavní obsah
Článek

Fingovaná svatba Lucie Bílé (58) a jejího partnera Petra Makovičky ve středočeské krčmě v Dětenicích byla plná překvapení! Zpěvačka, která nejdříve mlžila a tvrdila, že prožila veselku, i když šlo vlastně jen o sňatek naoko, si zde pohrála s hadem, nechala se jakoby oddat mužem v kostýmu středověkého faráře a také si dala vroucího hudlana se svou láskou. Podívejte se do fotogalerie na unikátní snímky, které ukazují, jak se na středeční speciální pařbě Bílé slavilo!

Říká se, že třikrát do stejné řeky nevstoupíš, a jako by to o Bílé platilo také. A to to ještě před pár hodinami vypadalo, že nešlo o legrandu, ale o vážně míněný sňatek. Lucka se však do vdavek napotřetí nežene. „Po veselce netoužím,“ tvrdila nám v červenci.

Když ve čtvrtek média přinesla informaci o vdavkách, napsala Super.cz šikovně slova o veselce, aby až později upřesnila, že šlo jen o zábavu. „Nevěřte všemu,“ vzkázala pak lidem na svém Facebooku.

Nutno ale uznat, že jí to náramně slušelo. A její druh, který vyjma výšky nápadně připomíná Libora Boučka, také zářil radostí. Třeba jen tímto nečekaným překvapením testoval, zda by se fakt jeho lásce případná skutečná svatba příčila natolik, jak naznačuje. Kdo ví, zda se ve finále nedočkáme i té pravé…

Reklama

Další články

Načítám