Hlavní obsah
Článek

Atmosféra v SuperStar začíná pěkně houstnout. Finalistů už zůstalo jen sedm. Pátý finálový večer, ve kterém se zpívaly legendární hitovky z českých i zahraničních luhů a hájů, se stal osudným pro Jaroslava Smejkala, který zpíval největší hitovku skupiny Police Every Breath You Take. Palo Habera za adepta na vyhazov označil v závěru právě Jaroslava Smejkala

Loučení bylo velmi emotivní. „Děkuju všem za podporu. Moc si toho vážím a rozhodně nehodím muziku do žita. Jsem moc rád, že jsem tady mohl poznat tuhle skvělou partu lidí,“ řekl Smejkal krátce po svém vyřazení a propukl v pláč. Slzám se neubránila ani Ewa Farna, která před Jaroslavem po jeho výstupu poklekla a požádala jej o společný duet.

Největší kritiku od poroty schytal zaláskovaný Martin Šafařík zvaný „Šafo“. Porota naopak pochválila Kristínu Debnárovou, jejíž komorní verze hitovky Cher Believe rozplakala Ewu Farnou. V závěru se všichni  tři porotci rozhodli, že Kristína předvedla nejlepší výkon večera.

Chválu slyšela i Tereza Mandzáková. Výkony  Kristíny a Terezy označili porotci za dosud jejich nejlepší v soutěži. Favorizovaní Adam Kukačka a Veronika Stýblová předvedli podle poroty standardně kvalitní výkony.

Reklama

Další články

Načítám