Hlavní obsah
Článek

Dalšímu finálovému kolu SuperStar předcházelo na generálce drama přímo na pódiu. Pro finalistku Terezu Mandzákovou, která se představí se skladbou Robbieho Williamse Angels, se totiž stal vězením vlastní andělský kostým. Bílé šatičky úzce přepásané světlezeleným pásem a andělská křídla na zádech totiž začaly Terezu při zpěvu dusit.

„Zpočátku si myslela, že pár minut v kostýmu vydrží, už po prvních tónech začala panicky strhávat křídla ze zad dolů. Stylisté tak dostali jen pár chvil na to, aby Tereze vymysleli nové šaty, které budou ladit nejen s výběrem písně, ale také s celkovým pojetím scény,“ svěřil nám zdroj ze zákulisí pořadu.

Na rozdíl od Terezy si své vystoupení na generálce užíval favorizovaný Adam Kukačka, kterému se od minulého kola zalíbilo mezi sexy tanečnicemi. I tentokrát v tematickém kole legendy se totiž po jeho boku rozvlní vášnivé dívky. A Adam jim u toho zazpívá slavnou píseň Karla Gotta Lady Karneval.

V dnešním legendárním kole uslyší televizní diváci mnoho dalších nezapomenutelných hitů napříč česko-slovenskou i světovou hudební scénou. Přijde Cher, skupiny Police, Queen, Bon Jovi nebo Marika Gombitová, Pink Floyd i The Beatles

Reklama

Další články

Načítám