Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Modelka Agáta Hanychová (38) se zdá být největší nevděčnicí českého šoubyznysu. Dívka, o které je známé, že jen nerada plní mediální dohody, si tentokrát patrně hodně vážně nakálela do vlastního hnízda. Podle zdrojů z Primy, pro jejíž bulvární magazín TopStar pracuje, totiž zinkasovala pořádný balík za exkluzivitu své nečekané svatby s Jakubem Prachařem (40), na niž nepozvala ani svou matku Veroniku Žilkovou. Jenže prý nedodržela úmluvu a bude mít co vysvětlovat!

Veselka Agáty vzbudila pozdvižení nejen v českém mediálním rybníčku, ale také v televizi Prima. Hlavounům stanice i řadovým zaměstnancům jednání Agáty pořádně nadzvedlo mandle. Porušila slib Primě, že bude držet jazyk za zuby, aby se veselky nikdo nedopídil.

„Agáta slíbila, že celou svatbu budou mediálně prezentovat jen VIP zprávy, Topstar magazín a bulvární web televize Prima. Jenže pak si fotku ze svatby dala na svůj Facebook a tím naštvala v televizi hodně lidí,“ řekl Super.cz důvěryhodný zdroj z Primy. Kromě toho měli informace i novináři ze spolupracujícího webu modelky, a že se o jejím sňatku dozvěděli další paparazzi z tištěných deníků jen na základě usilovného detektivního pátrání, tomu asi na Primě, jež za exkluzivitu vyplatila pěknou sumičku peněz, také moc nevěří.

Podle našich zpráv bude muset Agáta na kobereček. „Není to fér přístup, ona to neudělala jen z lásky k televizi, ale taky pro svůdný zvuk zlaťáků. Proto mě překvapuje, že zdatná mediální obchodnice Agátina formátu udělá takovou chybu,“ kroutí hlavou její kolegyně.

Prima oficiálně mlčí. „Omlouvám se, ale v této chvíli to nebudeme komentovat,“ sdělila nám ke skandálu šéfka marketingu Primy Markéta Svobodová. Hanychová dala najevo, že nechce s novináři nyní komunikovat, proto její přání plníme.

Sama v neděli vyspávala minimálně do půl jedenácté. Poté za ní do Mariánských Lázní dorazila Eva Decastelo se štábem, aby natočila reportáž pro TopStar. V neděli krátce před osmou se s vlastním exkluzivním materiálem pochlubí VIP zprávy.

Reklama

Další články

Načítám