Hlavní obsah
Článek

Agáta Hanychová (38) překvapila všechny, když se nečekaně, po roce vztahu, vdala za Jakuba Prachaře (40). Sňatek do poslední chvíle utajovala před médii, nakonec ale do hotelu v Mariánských Lázních, kde se obřad konal, pozvala svou domovskou televizi. Díky tomu máme k dispozici snímky, které byly zapovězeny i přítomným paparazzi. Podívejte se do naší fotogalerie na to, jak svatba probíhala!

Agáta Hanychová, která jinak média využívá při propagaci firem a výrobků, s nimiž spolupracuje, tentokrát nechtěla nic komentovat. Z fotek je ale patrné, že na její svatbu mohlo jen pár lidí – oddávající, fotograf, svědci a dál už téměř nikdo, vyjma televizního štábu, díky kterému se o sňatku diváci mohou exkluzivně více dozvědět v nedělních primáckých VIP zprávách a také v chystané reportáži jejího domovského pořadu TopStar. Přitom ani maminku Veroniku Žilkovou dívka, která přijala příjmení svého manžela, na obřad nepozvala.

Modelka se už nechala slyšet, že s Jakubem zatím neplánuje rodinu, že jí jeden syn Kryšpín, kterého má se sportovcem Mirkem Dopitou, stačí. Dvojice se spolu snaží využívat mládí a cestovat tak často, jak to jen jde. Předsvatebních cest měli v posledních měsících hned několik.

Reklama

Další články

Načítám