Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Leona Machálková (56) se po dlouhé době objevila ve společnosti a hned na sebe upozornila svěžím půvabem a fantastickou postavou dvacítky.

Leona sice tentokrát neukázala žádný svůj pověstný sexy výstřih, ale i tak se bylo na co dívat. Zpěvačka se celá oblékla do černé a ve slušivém upnutém roláčku a kožené sukni dala vyniknout své štíhlé postavě, kterou by jí z fleku mohly závidět i mnohem mladší ženy.

Machálková se společně s herečkou Nelou Boudovou (56) a farářem Zbigniewem Czendlikem zhostila křtu dvoucédéčka šansoniérky Renaty Drössler, která zároveň představila působivou sérii svých odvážných aktů, jež vznikaly pod taktovkou fotografky Lenky Hatašové.

Nejenom Machálková je pořádná fešanda. O tom, že jablko nepadlo daleko od stromu, svědčí i to, že z jejího syna Artura roste prvotřídní krasavec. Devítiletý Artur přišel na křest společně s maminkou a jakmile vstoupila na pódium, hned ji začal nadšeně fotografovat na svůj mobil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám