Hlavní obsah
Článek

Sobotní nečekaná veselka modelky Agáty Hanychové (38) a muzikanta Jakuba Prachaře (40) šokovala nejen veřejnost, ale i Agátiny nejbližší. „Volala mi jen pár minut před obřadem,“ prozradila Super.cz její matka Veronika Žilková (62). A co říká na to, že ji na jeden z nejvýznamnějších dnů svého života dcera nepozvala?

„Překvapilo mě to, že se vzali. Ale akceptuju, co se Agáta rozhodla udělat a že to tajila. Naše rodina je velká, takže kdyby nás všechny pozvala, sjede se do Mariánských lázní půlka Prahy,“ zůstává relativně v klidu paní Veronika.

„Volala mi pár minut před obřadem, tak jsme na ni mysleli. Je to hlavně svatba pro ženicha a nevěstu, takže jsme nijak neřešili, že někoho nepozvala,“ sdělila Žilková. Ta je na svou dceru, velkou rebelku s přezdívkou česká Paris Hilton, velmi hrdá.

„Jsem moc ráda, že z toho neudělala společenský večírek, že ten akt zůstal privátní záležitostí. Je to znak toho, že to s Jakubem Prachařem myslí vážně, když z toho neudělala show a když to zatajila bulvárům,“ těší herečku. Sám fakt, že na svatbu údajně dostala exkluzivitu jedna z televizí, ale hovoří trochu o něčem jiném.

Víc už Veronika Žilková nechtěla prozradit. „Nezlobte se, ale nejsem jejich tisková mluvčí. Agáta je vdaná, její muž je dospělý, ptejte se jich. Jsem na ně pyšná, a to myslím stačí,“ uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám