Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Byla to láska jako trám, ale teď je všemu konec. Výrazně obdařená Štěpánka Decastelo (45), exmanželka současného muže její kamarádky Evy Decastelo, dala košem svému příteli, se kterým přitom brzy plánovala veselku. A kopačky šla pořádně zapít. „Byl to hodný kluk, ale poslední dobou se změnil. Asi nebyl připravený na vztah,“ řekla nám smutným hlasem.

Štěpánka a její dvě kamarádky se na skok ukázaly na narozeninách travesti komičky Naděždy Krupské, která ve velkém stylu slavila deset let své kariéry. A shodou náhod pařila v baru Singles, kam se čerstvá „single“ Štěpánka opravdu hodila. „Piju, protože je mi to hodně líto. Vůbec netuším, jestli jsem s tím rozchodem neudělala chybu,“ sžírají pochybnosti citlivou a éterickou krásku.

Uvidíme, zda se po jejím boku brzy objeví zase další chlap. Vždyť s tím, kterému nyní dala vale, odešla hned první večer do ložnice a okamžitě spolu začali bydlet. Štěpánka, která předtím chodila s rybářem Jakubem Vágnerem, neumí být sama, takže pokud se se svým bývalým, olympionikem Tomášem Kobesem, neusmíří, asi budou mít šanci všichni, jimž tato nádherná zrzka učarovala.

Reklama

Další články

Načítám