Hlavní obsah
Článek

Pohár trpělivosti přetekl. Gábina Partyšová (45) už přestala odmítat myšlenku, že by se rozvedla s manželem Pepou Koktou. Pověstnou poslední kapkou bylo, že místo toho, aby se po provalené nevěře, kdy ho moderátorka podržela, uklidnil, dál brouzdá po barech a věší si fotky se slečnami na svůj profil na internetu.

"Jsem hodně trpělivá holka, hodně dospělá holka, ale nejsem asi úplně ze železa. Myslím, že ani jeden z nás teď neví, jak z tohoto problému ven. Nevím, kam mě to dožene," míní Gábina. "Rozhodně si u snídaně neříkáme dobré ráno, miláčku, ale tichou domácnost také nemáme," popsala situaci doma.

"Samozřejmě, že mi to nepřipadá normální," reagovala na dotaz, co si myslí o tom, že si Pepa pověsil na svojí internetovou zeď snímek, kdy mu slovenská moderátorka a herečka Lenka Vacvalová drží v klíně nafukovací polštářek.

"Jeho problém jsou sociální sítě. Tam to všechno začalo," míní Gábina, která se domnívá, že v manželově případě to hraničí se závislostí, která by se měla léčit.

Gábina nedávno prostřednictvím právničky podala návrh na předběžné opatření, aby těhotná Ornella Štiková (31) nesměla komunikovat s médii o vztahu s jejím mužem. Některá média podle rozhodnutí také nemohou na to konto psát.

Z toho, že když se nebude objevovat na stránkách nejčtenějších novin, nebude dostávat tolik kšeftů, strach nemá. "O sebe se nebojím. Většinou stejně má práce nespočívá v tom, abych chodila po večírcích, o nichž se píše, ale moderuji akce pro velké firmy," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám