Hlavní obsah
Článek

Jarní překvapivá svatba Honzy Pokorného alias Indiána, soutěžícího z reality show Farmář hledá ženu, a velmi brzký rozvod se možná odehrály jinak, než jak po rozkolu dvojice tvrdila nová televizní hvězdička. Pokorný říkal, že jeho manželka dělala podvody s charitou a že žije na dluh. Nám se nyní ale podařilo získat svědectví blízké přítelkyně Indiánovy exmanželky Renaty. Ta tvrdí, že vše je jinak. „Je to několikrát trestaný násilník a bezdomovec, Renču nutil, aby na něj přepsala půlku firmy. A dokonce jí vyhrožoval nožem!“ říká kamarádka dodnes šokované podnikatelky.

„S Honzou jsem se blíž seznámila v době, kdy mé dceři našli nádor. Tehdy mi skutečně psychicky velmi pomohl a myslím, že zpočátku měl čisté úmysly. V den operace dcery jsme spontánně domluvili svatbu. Chtěla jsem mu udělat finanční zázemí, od něj jsem zase čekala zázemí rodinné. Bohužel byl úplně jiný, než jsem si myslela,“ vyprávěla Renata své vrbě.

„Je v podstatě bezdomovec, který dluží, kam se podívá. Některé věci jsem za něj zaplatila v manželství já sama. Podvedl mě s charitou, když mi tvrdil, že mám vydražit u Lejly Abbasové dřevěného koníka. Prý jen nemohl dorazit domluvený sponzor, který to později uhradí. Nakonec to hodil na mě, že jsem neseriózní. Já, která celý život pomáhám jiným lidem. Bylo to otřesné. Hned jsem to běžela do banky uhradit, abych si kvůli němu nezkazila pověst,“ nemůže se stále vzpamatovat z velkého životního zklamání bývalá žena farmáře.

„Nutil mě, abych na něj přepsala firmu, ale tak jsem to necítila. Začal být velice agresivní, dokonce mi vyhrožoval s nožem v ruce před mou dcerou. Nakonec zkoušel i slzy, ale ani ty nepomohly. Vyhodila jsem ho přesto, že vyhrožoval, jak mi veřejně zničí jméno. Tak mi aspoň vzal, co unesl, a vrátil se k mamince do 1+1 s pár igelitkami,“ tvrdila prý paní Renata.

Ta si později oddechla, neboť se o Pokorném dozvěděla, že na něj bylo podáno kolem deseti trestních oznámení s podezřením z ublížení na zdraví. „Několikrát byl i za násilné činy odsouzen. Je to pěkně nebezpečný recidivista a nakonec jsem z toho vyšla ještě dobře,“ dodává citaci své přítelkyně naše informátorka s tím, že jedna z Pokorného bývalek, s níž má dceru, má od nevyzpytatelného televizního soutěžícího jizvy po celém těle.

Reklama

Další články

Načítám