Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Lucie Bílá (58) v tom umí chodit. Včera pokřtila nové cédéčko a už dnes její jméno doslova zaplavilo internet a informovaly o ní snad všechny bulvární servery, včetně Super.cz.

A přitom stačilo tak málo. Vypustit rádoby pravdivou informaci o tom, že se provdala za dlouholetého přítele Petra Makovičku, což se náhodou stalo těsně po křtu nové desky, která se přece musí nějak propagovat. A to ani nemluvíme o tom, že se blíží vyhlášení ankety Český slavík, ve které oblíbená zpěvačka opět touží po nejvyšším ocenění.

Lucie Bílá a členové jejího týmu prokázali, že rozumí tajům self marketingu, který v zahraničí dokonale ovládá například barbadoská zpěvačka Rihanna, o jejímž životě se takřka denně dozvídáme nějaký ten zaručený drb.

Mnohonásobná Slavice jen více či méně chytře kličkovala se slovy a květnatými vyjádřeními nechala novináře uvěřit nafouklé bublině o romantické svatbě ve staročeské krčmě plné hadů, ohně, rytířů a dokonce i nelítostné inkvizice.

"Naše svatba s knězem byla spontánní, milá a zábavná pro celou hospodu," napsala Super.cz Lucie Bílá, která ale zapomněla dodat, že je oddával kněz v kostýmu a svatba vlastně vůbec nebyla opravdová. Popová diva je zkušenou harcovnicí, která moc dobře věděla, co svým vyjádřením způsobí, přesto svůj výrok o svatbě upřesnila až později, když napsala, že se vlastně jednalo jen o milou zábavu, do níž se zapojila celá krčma.

Až po několika hodinách fabulování pro jistotu přidala i vzkaz pro své fanoušky na sociální síti. Že jí to ale trvalo. "Od rána mi zvoní telefon a přicházejí gratulace ke svatbě. Nevěřte všemu," uklidňovala Bílá fanoušky a přidala i fotku s hadem kolem krku, který prý byl součástí celé svatební šarády.

Uvidíme, co si na nás šikovná manipulátorka vymyslí příště. Přeci jen se blíží nejen Český slavík, ale i přímé přenosy soutěže Česko Slovensko má talent...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám