Hlavní obsah
Článek

Když čeští hokejisté slaví bronz, tak to stojí za to. Po náročném týdnu na mistrovství světa v hokeji na Slovensku se o tom v posledních dnech přesvědčili všichni restauratéři. Po pondělním tahu Prahou se totiž bronzová partička vrátila na místo činu. A přestože v pondělí nedočkavé zlatokopky neuspěly, ve středu večer byly úspěšnější. V jejich síti se tentokrát zachytily rovnou dvě světové hokejové hvězdy. Jiří Hudler a Ondřej Pavelec.

Útočník Detroit Red Wings Jiří Hudler sice na mistrovství světa na Slovensku nehrál. To mu ale nebránilo v tom, aby se svými kamarády zaslouženou bronzovou medaili řádně oslavil. Ve středu večer totiž dorazil do vyhlášeného pražského podniku Kozička, kde do té doby bronzoví hoši poslušně oslavovali. Po příchodu Hudlera se ale začaly dít věci. Brankář Ondřej Pavelec, který byl po hvězdném mistrovství pro přítomné dámy nejlákavějším úlovkem, byl najednou v obležení žen.

Jiří Hudler, se kterým se topmodelka Simona Krainová rozešla kvůli jeho avantýrám s luxusními společnicemi, dostál své pověsti. Kolem čtvrté ráno vylezl z Kozičky celý splašený a začal vyhlížet drožku. V tu chvíli se za ním vyrojily dvě krásky, které doprovázel Hudlerův kamarád Petr Průcha. A z jejich chování bylo znatelné, že párty rozhodně nekončí. Průchův a Hudlerův kumpán si dokonce nesl krabici plnou luxusního šampaňského.

Když pak kolem páté ráno vycházel z vyhlášeného podniku v centru Prahy útočník Ottawa Senators Milan Michálek, visela na něm Michaela Štoudková. Jenže ta podle informací Super.cz skončila s Ondřejem Pavelcem. Ten se tak zařadil mezi houf dalších vrcholových sportovců, kteří skončili v síti této druhé České Vícemiss 2005.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám