Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Znáte to - chystáte se do práce, ale hned z práce jdete na večeři. Rozhodujete se mezi sexy prádlem na večer a pohodlnou pracovní podprsenkou. Teď už nemusíte! Našli jsme pro vás podprsenky pro všechny příležitosti. Jsou krásné, ale také pohodlné. Přestaňte dělat kompromisy!

Do konce týdne sleva 20 %, neváhejte!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Celý týden můžete všechny podprsenky řady Alles pořídit na Astratex.cz se slevou 20 %. V kolekci objevíte nejen luxusní podprsenky, ale také těhotenské a mateřské prádlo. Podívejte se, jaké kousky jsme pro vás vybrali.

Rande: Chcete být okouzlující, ale také se cítit pohodlně

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chystáte-li se na romantickou schůzku, určitě chcete prádlo, které se bude líbit, a navíc se v něm budete cítit dobře. Oslňující podprsenka Tony je jako dělaná pro speciální příležitosti. Speciální střih zajistí dokonalý dekolt a díky luxusnímu zpracování se budete cítit skvěle. Pozor, hrozí, že ji budete chtít nosit každý den.

Odpolední pohoda u kávy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Push-up podprsenka Caffe Latte si vás získá na první pohled. Decentní barevná kombinace v odstínech mléčné kávy se hodí jak na odpolední kávu s kamarádkami, tak na romantickou večeři s partnerem. Francouzská krajka dodává celkovému vzhledu na výjimečnosti a košíčky vyztužené pěnovou hmotou poskytnou vašemu dekoltu perfektní tvar. Relaxujte se stylem.

Když máte romantickou náladu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chystáte se na romantickou večeři nebo jste jen v zasněné náladě? Sáhněte po něžné podprsence Roccoco. Oceníte jak střih, který vykouzlí perfektní tvar prsou, tak bavlněné podšití, které zajistí komfortní nošení. V kombinaci sladce růžové barvy a jemné krajky budete k nakousnutí při každé příležitosti.

Celý den v práci, ale večer máte ještě schůzku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Po celém dni v práci, kde se chcete cítit především pohodlně, vás ještě čeká schůzka, na které chcete vypadat skvěle? Nevyztužená podprsenka Casablanca potěší všechny ženy, které požadují celodenní komfort i sexy vzhled. Měkké košíčky, poddajný obvod a boční kostice zaručí pohodlí během celého dne. Večer oceníte přitažlivý vzhled a luxusní materiály. Praktická a krásná.

Další články

Načítám