Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Pokud jste se někdy v dětství báli pohybovat v zanedbaných zahradách, v jejichž každé části na vás čekal nějaký ten bubák, pozemek u domu Ivety Bartošové (†48) by ve vás vyvolal možná i děsivou noční můru. Super.cz se proletěl nad nemovitostí nejkontroverznější české zpěvačky a to, co jsme viděli, nám vyrazilo dech. I když se přítel pěnice Josef Rychtář (65) dle svých slov snažil zahradu zvelebit, z výšky to vůbec není poznat. Podívejte se do fotogalerie na snímky z dobrodružného letu s imitátorkou Ivety Naděždou Krupskou!

Travesti komička Naděžda tak dlouho prosila svého kamaráda Honzu, aby ji vzal na výlet, až dosáhla svého.

„Mermomocí jsem chtěla vidět, jak Ivetka bydlí, když už ji imituju. Věřím, že mi ta zkušenost pomůže v mé práci. Mohla bych třeba používat oční stíny v temných barvách, kterými Ivetina kouzelná zahrádka jen hraje,“ vtipkuje Krupská. Na zahradu Bartošové, která, soudě dle auta před garáží, byla zrovna doma, zírala s otevřenými ústy.

„Byla jsem v šoku z toho, jaký na ní má bordel. V tom ji rozhodně imitovat nehodlám. Ale takhle po večerech, nějaká ta lahvinka vína, to asi budeme mít s drahou paní kolegyní společné. Jenom mě mrzí, že nevydržím to, co ona. A navíc: ať se snažím, jak se snažím, naštěstí nemůžu narazit na žádného tak dokonalého partnera, jako je Pepoušek Rychtář. Tak si aspoň pouštím film Pěsti ve tmě, aby mi to nebylo líto,“ říká Krupská, kterou výlet v rámci novinářského letu uchvátil natolik, že se hodlá zapojit do unikátního projektu Pilotem na zkoušku. Tak aby se snad časem Iveta nemusela bát, že si na ní bude chtít smlsnout babochlapí kamikadze…

Reklama

Další články

Načítám