Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jen těžko lze slovy popsat, na jak obdivuhodně silnou ženu se právě díváte. Teprve čtyřiatřicetiletá Kanaďanka Kelly Davidson se už třikrát musela poprat s rakovinou, poprvé u ní přitom zasáhla v jedenácti letech, kdy jí byla diagnostikována rakovina mízních uzlin. Naposledy, v jednatřiceti, pak rakovina štítné žlázy. A před šesti lety jí lékaři museli odejmout obě ňadra. O plastice však žena neuvažovala a raději se rozhodla pro odvážnější krok. Hrudník si nechala tetovat.

Obrázek, který pokrývá její tělo, je přitom symbolický a velmi dojemný. Znázorňuje vílu s odlétajícími motýlky a krajinu. Vílou je přitom Kelly a motýli rakovina, která opouští její tělo.

Davidson se rozhodla dodat sílu i ostatním ženám s podobným osudem, nechala se zvěčnit nahá do půli těla profesionálním fotografem a snímky umístila na internet. Ty se okamžitě začaly šířit virálním způsobem mezi lidmi a mají spoustu kladných a podporujících ohlasů. Optimistická Kelly na léto chystá svatbu a věří, že rakovinu už nadobro pokořila.

Reklama

Další články

Načítám