Hlavní obsah
Článek

Kontroverzní zpěvačka Lady Gaga (38) v nedávném rozhovoru pochválila svou kolegyni Adele (35) za to, jaké má při své kypré figuře sebevědomí. V návaznosti na to ale podotkla, že se jí nelíbí, že téměř všechna média rozebírají její zaoblující se postavu a nezaměřují se spíše na zmíněnou Adele.

Gaga přiznala, že v poslední době přibrala třináct kilo a rozhodla se, že spustí kampaň, která se bude snažit o to, aby se její příznivci cítili ve svém těle dobře, a byli méně kritičtí ke svému okolí.

Zpěvačka uvedla, že shledala strašně směšným fakt, že se její hmotností zabývá tolik lidí. „Některých fotografií, které se objevily na internetu, jsem se bála. Moje máma mi volala a ptala se mě, jestli jsem přibrala. Každý mě na to upozorňoval, ale mě to nezajímalo. Když jsem se ale doslechla, že to bylo i ve zprávách, kde se mluví o válkách a ekonomice, přišlo mi to směšné. Říkala jsem si, jaký příkad si z toho asi vezmou dívky, které zrovna sedí u obrazovky,“ řekla Gaga.

Zpěvačka rovněž promluvila o Adele, o které řekla, že je mnohem silnější než ona, a že nedokáže pochopit, proč lidé tedy spíše nerozebírají hmotnost interpretky hitu Someone Like You.

„Říkala jsem si, že se nebudu starat o to, že si někdo myslí, že jsem tlustá. Adele je tlustší než já, tak proč se nikdo nebaví o ní? Je úžasná a myslím, že její sebevědomí je něco, co musím zmínit. Nastavila laťku vysoko,“ dodala zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám