Hlavní obsah
Článek

Letošní anketa o nejoblíbenějšího moderátora roku zná své výherce. Nejvíce hlasů v celkovém pořadí získala Ranní show Evropy 2 - cenu převzali Leoš Mareš (47), Patrik Hezucký a Lucie Šilhánová.

Mezi ženami se nejlépe umístila Lucie Výborná z Českého rozhlasu a mužem s největším počtem hlasů se stal Ruda z Ostravy (48).

"Chci pogratulovat Lucii Výborné k získání Moderátorky roku. My máme v týmu taky výbornou Lucii a Lucka to strašně zajímavě nese, že soutěží v kategorii Moderátor roku, což jsme samozřejmě hned ráno kontrolovali a je to v pořádku," takto odboural sál svou děkovací řečí Leoš Mareš a Lucie Šilhánová se smíchem dodala: "A protože na to mají muži ráno největší chuť, tak já se jim to snažím zpříjemnit.

Finálový večer se odehrál v krásném prostředí hotelu Ambassador, kterého se účastnila celá moderátorská elita. Večerem provázela na první pohled nesourodá, ale o to vtipnější dvojice Vlasta Korec a Ruda z Ostravy, který se stal také nejoblíbenějším mužem-moderátorem.

"Mě to překvapilo, protože těch anket je tolik, že už se to nedá uhlasovat. Každý měsíc v průměru tak deset možná patnáct anket. Takže to, že si na vás někdo vzpomene a pošle vám svůj hlas jen tak, aniž by za to něco dostal, je výjimečné a já si toho vážím," vyjádřila svoje překvapení a díky Lucie Výborná.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám