Hlavní obsah
Článek

Jeden z favoritů SuperStar a miláček publika Adam Kukačka si splnil velký sen. Protože pochází z rodiny, kde se počítá každá koruna, nechal se slyšet, že by v případě výhry 2,5 miliónu korun nejen pomohl své rodině, ale rád by obohatil i svůj šatník.

„Člověk chce dobře vypadat, ne nosit pořád pár stejných hadrů jako já doteď. To by mi udělalo radost, že bych mohl střídat několik druhů oblečení," prozradil v pořadu Prásk Kukačka a přání se mu záhy splnilo.

Kukačka dokonce ani nemusel čekat na případnou výhru. Ujal se ho totiž stylista Filip Vaněk, který Adama doprovodil do obchodního centra, aby mu pomohl s obohacením šatníku o několik moderních kousků.

Soudě podle fotek, které si můžete prohlédnout v naší fotogalerii, byl Kukačka doslova nadšen. Vyzkoušel si hned několik kousků a v nových outfitech ochotně zapózoval a hlavně - doslova prokoukl.

Už v neděli večer ale na Adama čeká už páté kolo SuperStar, kde bude o postup do dalších kol a šanci na pohádkovou výhru bojovat s písničkou Lady Karneval od Karla Gotta.

Reklama

Další články

Načítám