Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mnohé z dívek hlásících se do nejrůznějších reality show si od působení v nich slibují slávu a mnohdy i začátek herecké, moderátorské či pěvecké kariéry. Některé možná pomýšlí i na Hollywood. Takové představy však patří spíš do žánru sci-fi. Ne však v případě Francouzky Nabilly Benattie. Její působení a hlášky ve francouzské reality show The Angels of Reality TV natáčené v USA jsou natolik výrazné a svéhlavé, že zaujaly dokonce i v Hollywoodu.

Nabilla na první pohled vyniká svým vzhledem, silikonovými ňadry a převážně mluvou. Kvůli jejímu vystupování typické fifleny se prý na show dívá mnohem víc konsternovaných diváků, než by tomu bylo bez její účasti.

Doslova hitem se pak ve Francii stalo jedno její prohlášení, když začala své kolegyni v show do telefonu říkat: „Jako haló? Myslím haló? Jsi holka a nemáš šampon? Haló? Haló! Slyšíš mě? Jsi holka a nemáš šampon. To je jako kdybych ti řekla, že jsi holka a nemáš vlasy.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám