Hlavní obsah
Článek

V létě se Ivanna Bagová (18) radovala z obrovské životní události. Její maminka Marianna nosila pod srdcem nového potomka. Štěstí se však rodiny vítězky soutěže Hlas ČeskoSlovenska nedrželo příliš dlouho, neboť zpěvaččina maminka o dítě přišla.

„Ano, je to tak. Tohle téma je pro mě ale velmi citlivé a nechtěla bych to rozebírat,“ svěřila se exkluzivně Super.cz Bagová a dále dodala: „Snažím se jí být v tomto období oporou.“

Vzhledem k časové zaneprázdněnosti nemohla Ivanna odvézt svou maminku ani na dovolenou, kterou plánují od její výhry v pěvecké soutěži. „Zatím jsme nevymyslely společný termín. Když jsem měla volno, tak ona nemohla odjet a obráceně. Zatím jsme to odložily na další rok,“ říká Ivanna.

Slovenská zpěvačka s ukrajinskými kořeny v posledním období tvrdě pracovala na svém debutovém albu Oheň v duši. „Dlouho se čekalo na slovenské texty. Myslím si, že i tak jsme to stihli docela rychle. Čtyři měsíce jsou dobrá doba na přípravu desky,“ říká.

Pro někoho bude možná překvapivé, že většina písní bude tanečních, ovšem samotné aktérce je tato poloha vnitřně velmi blízká, a Ivanna tak dokazuje, že nedisponuje jen velkým hlasovým fondem, který uplatní v působivých baladách, ale i obdivuhodným temperamentem a taneční invencí. „Lidé ode mě čekají pomalejší věci, ale fanoušci tam najdou jen dva ploužáky a zbytek písní bude rychlých,“ říká.

Reklama

Další články

Načítám