Hlavní obsah
Článek

Takto má vypadat pořádný bonus. Parádní tablet!!! Tuhle akci pro vás právě teď připravili v AAA AUTO. K zakoupenému vozu v hodnotě nad 100 000 Kč dostanete kvalitní tablet bez ohledu na to, jestli jste auto koupili na splátky, nebo za hotové. To je však jen příjemný doplněk k bezkonkurenčním benefitům, které AAA AUTO nabízí. Přijďte a vyberte si vůz přesně pro vás. Třeba právě jeden z těchto:

Vyhledávaný model Škoda Fabia 1.2 hatchback, šedá metalíza, z roku 2010, po 1. majiteli, najeto pouze 58 456 km

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Skvělý vůz po pečlivém 1. majiteli, pravidelný servis, nízké provozní náklady, hezký interiér. Klimatizace, ABS, centrál, počítač, mlhovky, el. zrcátka, servo, el. okna, autorádio, zamykání řadicí páky. Vůz s hezkým interiérem je jako nový, po nekuřákovi, garážovaný. Nenechte si ujít tablet jako bonus a přijďte si koupit tento vůz do AAA AUTO. Nebo si vyberte jedno z 6000 kvalitních aut za nejlepší ceny v ČR. Využijte výhodné financování AAA AUTO, které překoná nabídku jakékoli banky.

Skvělá Škoda Octavia 1.9 TDI Combi, hnědá metalíza, z roku 2006, po 1. majiteli, se servisní knížkou, najeto pouze 107 291 km

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Prostorný rodinný vůz, po pečlivém majiteli (nekuřákovi), pravidelný servis, garážováno, nízké provozní náklady. Výbava Elegance. Aut. klimatizace, airbag, ABS, ASR, tempomat, multifunkční volant, počítač, mlhovky, el. zrcátka, autorádio, zamykání řadicí páky, tažné zařízení, střešní nosiče. Nenechte si ujít tablet jako bonus a přijďte si koupit tento vůz do AAA AUTO. Nebo si vyberte jedno z 6000 kvalitních aut za nejlepší ceny v ČR - 24 měsíců garance na mechanický stav vozu.

Spolehlivý a elegantní VW Passat 1.9 TDI Combi, hnědá metalíza, z roku 2008, po 1. majiteli, najeto pouze 97 065 km

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Velmi žádaný model pro rodinu i firmu po pečlivém 1. majiteli, nové v ČR, s pravidelným servisem a nízkými provozními náklady. Aut. klimatizace, Al kola, ABS, ASR, ESP, tempomat, centrál, počítač, parkovací asistent, navigace, el. zrcátka, el. okna, střešní nosiče, autorádio. Nenechte si ujít tablet jako bonus a přijďte si koupit tento vůz do AAA AUTO. Nebo si vyberte jedno z 6000 kvalitních aut za nejlepší ceny v ČR. AAA AUTO poskytuje doživotní garanci na legální původ vozu i při jeho dalším prodeji.

Praktický Peugeot 207 1.4 hatchback, šedá metalíza, z roku 2008, koupený nový v ČR, po 1. majiteli, najeto pouze 43 479 km

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Oblíbený vůz do městského provozu, po pečlivém 1. majiteli nekuřákovi. Garážované auto s pravidelným servisem a nízkými provozními náklady. Hezký interiér a bohatá výbava - aut. klimatizace, výškově nastavitelná sedadla, airbag, ABS, Al kola, centrál, servo, imobilizér. Nenechte si ujít tablet jako bonus a přijďte si koupit tento vůz do AAA AUTO. Nebo si vyberte jedno z 6000 kvalitních aut za nejlepší ceny v ČR. Máte možnost výměny auta do 7 dnů bez uvedení důvodu.

Oblíbené prostorné MPV Ford C-Max 1.8 TDCi, černá metalíza, z roku 2008, po 1. majiteli, najeto pouze 92 323 km

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Prostorný rodinný vůz, po pečlivém 1. majiteli s pravidelným servisem a nízkými provozními náklady. Velmi bohatá výbava. Polokožené sedačky, aut. klimatizace, ABS, ASR, ESP, multifunkční volant, tempomat, centrál, počítač, navigace, parkovací asistent, el. zrcátka, servo, střešní nosiče, senzor deště, tažné zařízení. Nenechte si ujít tablet jako bonus a přijďte si koupit tento vůz do AAA AUTO. Nebo si vyberte jedno z 6000 kvalitních aut za nejlepší ceny v ČR. Využijte nabídku 0% akontace.

Další články

Načítám