Hlavní obsah
Článek

Díky Super.cz jste se již dozvěděli, že Zuza Belohorcová (48) žije ve svém druhém domově na Floridě v opravdu dobré společnosti. V nádherném domě snů s ní sousedí bývalý ruský hokejista Vjačeslav Aleksandrovič Fetisov (53), dcera režiséra Stevena Spielgerga, kanadský herec Donald Sutherland (77) s manželkou Francine a donedávna zde bydlela i slavná tenistka Anna Kurnikovová (29).

Nyní se do luxusního miamského věžáku Portofino Tower chystá nastěhovat hollywoodská legenda Anthony Hopkins (74). „Je to pravda, byl se tu podívat na několik bytů a dva se mu velmi líbily," potvrdila naši informaci Belohorcová. Zní to možná bizarně, ale slovenská sexbomba by byla ráda, kdyby se jejím sousedem stal představitel obávaného doktora Hannibala Lectera z filmu Mlčení jehňátek. Další slavná osobnost by totiž jen zvýšila hodnotu její nemovitosti.

Přestože moderátorka, která nedávno od svého muže dostala dárek za půl miliónu, žije v domě plném hvězd, její způsob života je prý příjemně všední. „Malinká chodí každý den do školičky, a tak mi konečně zbývá čas pro sebe. Zařezávám proto poctivě ve škole a pravidelně cvičím," říká Zuza. V třicátém poschodí s výhledem na legendární pláž South Beach se jistě cvičí jedna báseň.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám