Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Iveta Bartošová (†48) pilně pracuje na svém hvězdném návratu na scénu. Tvrdě maká, drží dietu a navštěvuje různé zeštíhlovací procedury.

Bartošová už v žádném případě nechce, aby se opakoval její trapas z vystoupení na České hvězdě, ve kterém se zděšenému národu předvedla v prazvláštním oblečení a s děsivým vlasovým stylingem.

Po neslavném vystoupení proto zamířila Iveta ke kadeřnici, která se ji snažila dát do kupy. K jejímu velkému údivu však Iveta za služby nezaplatila.

„Dělala jsem jí světlý a tmavý melír, dobarvovala odrosty a snažila se jí ty vlasy trošku ozdravit, ona je má fakt v hrozném stavu, vysušený, přelámaný, prostě tragédie,“ svěřila se deníku Aha! kadeřnice Radka.

Celá změna účesu stála 1950 korun, ale zpěvačka prý nezaplatila ani korunu. Aspoň malé kompenzace se kadeřnice dočkala díky reklamě, kterou jí poskytla TV Pětka, která s Bartošovou natáčí reality show z jejího života a návštěvu kadeřnice zařadila do své show. Doufejme, že příště už Iveta doopravdy zaplatí a nedočkáme se dalšího nevídaného trapasu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám