Hlavní obsah
Článek

Srdeční příhoda herci Petru Rychlému (58) neotočila vzhůru nohama pouze jeho osobní, ale i pracovní život. Herec ruší všechna svá divadelní představení a dal si pauzu v natáčení seriálu Ordinace v růžové zahradě 2.

„Nejbližší představení s panem Rychlým jsou zrušena. O jeho zdravotním stavu jsme se dozvěděli náhle a teď vzniklou situaci řešíme,“ řekla deníku Blesk žena z obchodního oddělení Divadla Na Fidlovačce, která dále uvedla, že Rychlý by si měl stoupnout na divadelní prkna až 22. listopadu.

Díky hercově špatnému zdravotnímu stavu bylo třeba také upravit natáčecí plán Ordinace, kde hraje Rychlý primáře Čestmíra Mázla. „Natáčení se rozvolnilo, aby se na obrazech, v nichž pan Rychlý hraje, pracovalo až po jeho návratu před kameru. První natáčecí den po rekonvalescenci má 19. listopadu,“ uvedl deníku Aha! ředitel PR a komunikace televize Nova Josef Koukolíček.

Rychlý dostal infarkt minulý týden těsně předtím, než se chystal odjet na natáčení nejsledovanějšího seriálu současnosti. Jeho manželka Jana ho okamžitě odvezla do Thomayerovy nemocnice v pražské Krči, kde podstoupil tzv. angioplastiku - tedy roztažení srdečních cév.

Po operaci je nutné, aby zůstal herec v naprostém klidu, a aby nedošlo ke zdravotním komplikacím. Pro workoholika Rychlého nebude jistě jednoduché vydržet na lůžku. „To je už na Petrovi, jestli změní svoje pracovní tempo. Lékaři mu teď nařídili absolutní klid. Ruka osudu zasáhla, aby si konečně odpočinul,“ řekl Blesku hercův manažer Oskar Hahn. Petr Rychlý má na rekonvalescenci ještě dva týdny a jeho blízcí a spolupracovníci pevně doufají, že to bude stačit.

Reklama

Další články

Načítám