Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sexbomba Taťána Makarenko (34) byla jednou z hvězd módní show, kdy se na molu objevily krásky jako Kateřina Průšová (40), Eliška Bučková (34) nebo Hana Mašlíková (41). Jediná Táňa ale neměla problém s tím, aby se nechala vyfotit pouze v titěrných tangách. Její zadeček je totiž skutečně výstavní.

Modelky na mole ovšem tanga nepředváděly. Oblékaly si je pouze pod průsvitné prádlo, aby neukázaly více, než bylo nutné. "V soukromí to samozřejmě není problém," smála se Táňa, která si prádlo pro intimní chvilky nakupuje sama.

"Zdeněk to jednou zkusil a už to víckrát nezopakuje. Sama jsem byla udivená, jakou mne vidí. Že mi byly velké košíčky u podprsenky, bych ještě přešla, ale nesedly mi ani kalhotky. I ty byly minimálně o číslo větší, než bych potřebovala," prozradila přítelkyně hokejisty Zdeňka Bahenského.

Na přehlídce v hotelu Jalta kromě prádla předváděla i svatební šaty. "Kdybych si ale měla vybírat na svoji svatbu, zvolila bych jiný střih. I když i tyhle byly krásné," dodala.

Reklama

Další články

Načítám