Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejslavnější český hokejista Jaromír Jágr (52) patřil v úterý k největším hvězdám pražské tenisové exhibice, ve které sledoval povedené tenisové kousky Petry Kvitové, Lucie Šafářové a ruské krasavice Marie Šarapovové. A sám si na kurtu v rámci exhibice také na chvilku zapinkal.

V hledišti seděla i jeho dlouholetá přítelkyně Inna Puhajková (38), s níž Jaromír Jágr vrkal jako zamilovaný holoubek. A to ještě předtím stihl polibek s českou tenisovou jedničkou Petrou Kvitovou, která kvůli nemoci odehrála jen část exhibičního zápasu.

Jágr randí s atraktivní Innou už šest a půl roku. Nedávno se však nechal slyšet, že si nedovede představit, že by s jednou ženou strávil celý život. „Pro každý období se k tobě hodí jiný partner. Za celý život to je tak osm partnerů. Přibližně každých deset let jiný,“ řekl Sedmičce a dal tím jasně najevo, že by se Inna měla bát.

Zatím však oba vypadají velmi šťastně, a tak uvidíme, co se stane za čtyři roky, kdy by podle Jágrovy logiky měla začít „partnerská střídačka“.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám