Hlavní obsah
Článek

Ivanka Trump (31), která minulý týden potvrdila, že s manželem Jaredem Kushnerem čeká druhého potomka, se nedávno objevila na párty v New Yorku, kde předvedla, jak jí to jako nastávající mamince neuvěřitelně sluší.

Slavná dědička a podnikatelka na akci dorazila v nádherných dlouhých šatech krémové barvy posetých třpytivými kamínky. Těhotenské bříško zatím nebylo ani trošku patrné.

Trump, která je maminkou skoro dvouleté dcerky Arabelly Rose, své těhotenství oznámila prostřednictvím jedné sociální sítě minulý čtvrtek. „Jared a já jsme nadšeni, že se Arabella stane na podzim sestrou. Děkujeme za všechna vaše přání,“ uvedla v oznámení.

Ivanka, která je výkonnou viceprezidentkou společnosti Trump Organization, se nechala slyšet, že je strašně smutná z toho, že je velmi pracovně vytížená a nemá moc času na svou dceru. „Jsem tak smutná, že musím každé ráno opouštět Arabellu, ale je pro mě hodně důležité pokračovat v práci. Naplňuje mě to a myslím, že mě to dělá lepší matkou, když jsem doma,“ řekla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám