Hlavní obsah
Článek

Tak tohle bychom na večírku nebo přehlídce, kterou pořádá podnikatelka Tamara Kotvalová (60) sama za sebe, určitě neviděli. Tentokrát se ovšem účastnila pouze jako host na párty, kterou na narozeninovou oslavu časopisu, který vydává, pořádal její přítel Roman Hajabáč.

Nevěřili jsme vlastním očím, když se na mejdanu v rámci show objevily krásky v modelech, které připomínaly dominy ze salonů pro pány, kteří si nechávají rádi ubližovat. "Je to docela zábava, už jsem něco podobného dlouho neviděla a holky mají krásná těla," smála se Iva Kubelková (46), která byla mezi pozvanými hosty spolu se svým partnerem. I jemu se show pochopitelně líbila.

"Víc jsme se ale těšili na ohnivé kreace Daniela Nekonečného, toho máme oba moc rádi," shodli se partneři. "I mně zrovna tímhle vystoupením udělal Roman velkou radost," přidala se Tamara, které to v upnutých lesklých šatech slušelo, jako by sama patřila na módní molo. "Pravda je, že jsem trochu zhubla. Kvůli alergii jsem držela detoxikační dietu a to, že šla kila dolů, byl příjemný bonus," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám