Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jeden dárek ke svým devětadvacátým narozeninám si zrzečka Romana Pavelková (40) vybrala sama. "Řekla jsem svému příteli, ať si přestane hrát na paní Colombovou a konečně se se mnou oficiálně ukáže ve společnosti," svěřila Super.cz Romana.

Její partner, počítačový mág Milan, jí přání splnil s tím, že v žižkovském klubu bude jen postávat stranou a že určitě nebude pózovat pro davy fotografů. "Odkývala jsem mu to, ale věděla jsem své. Nakonec to ale vydržel," smála se půvabná modelka, která je konečně šťastná. Na partnery neměla zrovna kliku.

Jeden momentálně sedí v base, o dalším se v souvislosti s ní psalo zejména na téma domácí násilí. "Milan je skvělý chlap. Myslím, že už je to konečně ten pravý a dokážu si představit, že s ním založím i rodinu. Bude mi třicet, tak začínám přemýšlet o dítěti. Modeling nemůžu dělat věčně a mám i jinou práci, mám vlastní agenturu a zaměřuji se hlavně na propagaci farmaceutických výrobků," vysvětlila Romana na párty, kam pozvala nejbližší kamarádky ze světa modelingu.

S přítelem a třemi psy žije v domě za Prahou, takže pro založení rodiny mají i skvělé zázemí. "Babička už by ráda měla pravnoučata, tak jí snad udělám co nejdřív radost," smála se Romana.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám