Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Eliška Bučková (34) se konečně odhodlala představit svého přítele Jakuba Malinu oficiálně ve společnosti. Vybrala si k tomu intimnější akci, společně s partnerem přišla poblahopřát k devětadvacátým narozeninám kamarádce, modelce Romaně Pavelkové (40).

Eliška si nejprve splnila pracovní povinnosti, v rámci oslavy totiž Romana připravila malou módní přehlídku. "Dneska jsem v jednom kole, už mám jednu přehlídku za sebou. Ale Romču bych nemohla zklamat. Navíc není jen kamarádka, ale i zaměstnavatelka. Nafotila jsem pro ni reklamu na bělící přípravek na zuby. Tak jsem spojila příjemné s užitečným," vysvětlila Eliška, která přiběhla skoro s jazykem na vestě z předchozí akce v hotelu v centru Prahy.

Když už byl klid a fotografové pomalu mizeli, věnovala se ale hlavně svému novému miláčkovi. "Kuba je úžasný kluk, neuvěřitelně mě podporuje a jsme spolu šťastní. Až jsem sama překvapená, jak rychle to přišlo," svěřila se Super.cz Eliška.

Reklama

Další články

Načítám