Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco se modelka Gábina Dvořáková producírovala po módním mole na fashion show v centru Prahy, její přítel Vašek Noid Bárta pózoval v obchodě na pražském Chodově v hadřících značky, které je tváří. A nebyl sám.

Noid vyrazil na nákupy se svojí bývalou manželkou Lucií Bílou. A zase bylo znát, že to mezi nimi pořád jiskří. Lucie se na Vaška dívala jak na svatý obrázek, on ji něžně objímal a došlo i na polibky. A vypadalo to, že kdyby zmizely televizní kamery a fotoaparáty, zvrhlo by se to v pořádnou líbačku.

Že má Lucie pro Vaška stále slabost, to naznačily i bývalé lásky Noida. Její noční esemesky Vaškovi totiž prý rozhodně nebývají pracovního rázu.

„S Luckou máme super vztah. Troufám si říct, že i když spolu nežijeme, jsme dobří přátelé. Mám ji fakt moc rád a je strašně fajn, že ji ve svém životě pořád mám,“ řekl Super.cz Noid a vyvrátil, že by mezi nimi momentálně bylo něco víc.

Reklama

Další články

Načítám