Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poněkud strašidelně se jevila v pondělí malá Nahla Ariela Aubry, dcera herečky Halle Berry (57). Její extravagantní vzhled měl samozřejmě co dočinění s momentálními halloweenskými oslavami na akci pro děti zvané Halloween at The Calabasas Commons. Čtyřletá holčička se dostavila v růžovém pruhovaném kompletu s modrou tylovou sukénkou. Do očí bijící ale byla její pomalovaná tvář.

Roztomilá Nahla, jejímž otcem je francouzko-kanadský model Gabriel Aubry (36), byla v kostýmu animované postavičky Strawberry Shortcake. Měla na červeno přestříkané vlasy, bílý obličej, tváře jako Marfuša z Mrazíka a především pořádně zmalované oči.

Halle si volný den s dcerou užila naplno, absolvovala s ní několik dětských atrakcí včetně kolotočů a skluzavky. Není divu, že make-up na obličeji roztomilé Nahly nevydržel bez poskvrny a po pár hodinách měla hereččina dcerka rozmazané hlavně dva obloučky znázorňující obočí, které měla černou tužkou namalované na čele.

Reklama

Další články

Načítám