Hlavní obsah
Článek

Z dcery Michaela Jacksona Paris (13) vyrůstá pěkné kvítko. Všudypřítomní fotografové zachytili ji a její dva bratry Prince (14) a Prince Jr. (9), jak vychází ze školy v Hollywoodu. Mladé slečně ale zřejmě pozornost neodbytných šmíralů nebyla příjemná. Dala jim to svým gestem tvrdě najevo.

Paris je stejně jako Prince dcerou Debbie Rowe, dermatologické asistentky. S Jacksonem byla Debbie oddána 14. listopadu 1996 v Sydney v Austrálii. Po třech letech se ale rozvedli.

Děti vyrůstaly přísně střeženy. Celý jejich život měl jasná pravidla. Zpěvák se o své děti láskyplně staral. O zábavu neměly nikdy nouzi. S Michaelem navštěvovaly zábavní parky, jezdily na výlety a král popu jim neustále zpíval. Po jeho smrti žije Paris se sourozenci u své babičky Katherine Jackson a dědečka Josepha Jacksona.

Od smuteční oslavy na počest Michaela v Staples Center v Los Angeles zná jejich obličeje každý. Malá Paris tam tehdy promluvila na pietním rozloučení. V slzách se zhroutila do náruče své tety Janett Jackson. Svůj zármutek projevuje každý den od chvíle, co zemřel.

"Každý den nosí Michaelova trička a stěny jejího pokoje jsou pokryty plakáty a fotkami jejího otce. Píše mu sladké a milé dopisy každý den o tom, jak moc ho miluje. Jsou nádherné a dojemné. Když je čtete, musíte plakat," řekla Jacksonova sestra La Toya.

Reklama

Další články

Načítám