Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Jitka Čvančarová má pořádné problémy v péči o roční dceru Elenu Emílii. Jitka si při jízdě na snowboardu rozdrtila loket pravé ruky a s levou rukou moc manipulovat jako pravačka neumí. "Mám skvělého manžela, rodinu. Pomáhají, co to jde, a jsem za to vděčná. S jednou rukou je vážně vše hrozně náročné," řekla Super.cz Jitka Čvančarová.

Jitka si myslí, že zranění by se jí nestalo, kdyby tak dlouho nekojila. "Moje tělo je odvápněné, myslím, že mám křehčí kosti a normálně by se to nestalo," vysvětluje krásná herečka. Sádru by Jitka měla mít tři týdny, poté ji čekají ještě rehabilitace.

Jitka se i s bolavou rukou zúčastnila akce, která má za cíl eliminovat mateřský a novorozenecký tetanus v rozvojových zemích. Jitka se před dvěma roky vydala na Mali, kde viděla, jak celý projekt UNICEF funguje. „Po mém návratu se mě všichni ptali, jak se mi v Mali líbilo. Jenže slovo „líbilo“ není úplně vhodné. Byla to psychicky i fyzicky poměrně náročná cesta, na jejímž konci stálo poznání života v realitě pouhých pět hodin letu z Paříže. Věděla jsem o podvýživě a ženské obřízce dávno před svou cestou, nicméně setkání se skutečností vás beztak šokuje a emočně velmi silně zasáhne,“ dodala Jitka

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám