Hlavní obsah
Sabina Tesařová
Článek

Herec Edward Furlong (35), kterého jste mohli vidět ve filmech jako Terminátor nebo Kult hákového kříže, byl v úterý ráno zatčen. Důvodem bylo údajně fyzické napadení jeho přítelkyně.

Pár se podle policie dostal do křížku a Edward během hádky ženu silně uchopil za rameno, po čemž jí na paži zůstaly viditelné otisky.

„30. října 2012 kolem jedné hodiny ráno losangeleská policie odpověděla na hovor možného násilí na terminálu číslo 2,“ uvedla losangeleská letištní policie v prohlášení.

Herec byl následně vzat do vazby a obviněn z trestného činu domácího násilí. Později byl převezen do vězení. Kauce byla stanovena na 50 tisíc dolarů.

Furlong měl potíže se zákonem již několikrát. Loni v lednu ho zatkli za to, že se v prosinci roku 2010 přiblížil na méně než 100 yardů ke své manželce, přestože to měl soudem zakázané. Byl rovněž zatčen za řízení pod vlivem omamných látek nebo za nevhodné chování na veřejnosti.

Jeho problémy zřejmě pramení z nepříliš vydařeného dětství, které strávil většinou na ulici a u příbuzných. Otce totiž nikdy nepoznal a matka se o něj nestarala.

Reklama

Další články

Načítám