Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Žena baviče Jiřího Krampola (85) Hana Krampolová (†59) dál pyká za smolný pád na konci roku. Tehdy si přivodila zlomeninu nohy, kvůli které musela na operaci, při níž jí dali do končetiny šrouby, navíc nedávno znovu nešťastně upadla. Nejnovější ortel lékařů je jasný: musí na další operaci a prý hrozí, že už nikdy nebude chodit tak, jako dřív!

„Při kontrole mi řekli, že za tři týdny musím na novou operaci. Nechápu to, asi se ta předchozí operace nepovedla. Léto asi strávím v nemocnici. Až se noha trochu zrehabilituje, budou mi ji navíc rozhýbávat pod narkózou. Byla by to taková bolest, že bych ji už bez injekcí nezvládla,“ postěžovala si nám Krampolová. Ta měla s manželem v červnu jet k moři, dovolená ale padá.

„Chci, aby raději letěl i beze mě, doma by se zbláznil,“ myslí si žena moderátora a herce, která se bojí, aby neměla trvalé následky.

„Buďto to rozhýbou do Vánoc, nebo budu chodit o berlích. Už jsem dokonce slyšela, že mi sluší, takže kdyby se to nezlepšilo, naučím se s tím žít,“ krčí rameny Krampolová, která se zapřísahala, že se nebude litovat a naopak chce vší silou vůle zabojovat.

Reklama

Další články

Načítám