Hlavní obsah
Článek

Kate Moss (50), která jen zřídkakdy poskytuje rozhovory, se tentokrát rozpovídala pro prosincové vydání časopisu Vanity Fair, jehož titulní stránku zdobí její fotka, na níž je stylizovaná do role světoznámé francouzské hvězdy Brigitte Bardot.

Kate na snímku pózuje v síťovaném bílém tílku, které zakrývá pouze to nejnutnější, na hlavě má platinovou paruku a jemné líčení doplnily silné černé linky. Na přírodním pozadí působí jako nesmírně éterická bytost.

Supermodelka v rozhovoru pro výše zmíněný časopis uvedla, že když se jako teenager stala slavnou, nervově se zhroutila. Rozhovořila se rovněž o tom, že byla po dlouhou dobu vystavena mnoha tlakům a neměla nikoho, kdo by se o ni postaral.

Kate dále uvedla, že není spokojená se svým poprsím a chce, aby se během focení téměř všichni muži otáčeli zády. „Nervově jsem se zhroutila, když mi bylo 17 nebo 18, když jsem pracovala s Marky Markem a Herbem Rittsem. Cítila jsem úzkost. Nikdo se nestará o vaši duši. Je na vás kladen obrovský tlak,“ prohlásila Moss.

Modelka rovněž řekla, že psychické podpory se jí dostávalo, když chodila s hercem Johnnym Deppem. Po jejich rozchodu prý následovaly roky a roky pláče.

Nyní je hvězda přehlídkových mol a tvář světoznámých módních značek prý psychicky v pořádku. Je šťastná v manželství s kytaristou Jamiem Hincem a snaží se vše řešit s chladnou hlavou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám