Hlavní obsah
Článek

Nejdřív to vypadalo jen jako nezávazná rychlovka v autě, nyní jde o nehynoucí lásku doslova až za hrob! Rocker Petr Kolář (56) si k sobě domů nedávno nastěhoval o dvaadvacet let mladší partnerku, biletářku Lenku, se kterou ho před časem nachytali paparazzi při erotických hrátkách a i kvůli které se mu rozpadlo manželství. A i když doteď zpěvák tvrdil, že nejde o lásku, ale o kamarádství, tentokrát konečně přiznává, že k mladé krásce cítí něco víc.

Petra prý vůbec netrápí velký věkový rozdíl. Ba co víc, má pocit, že s Lenkou bude do konce života. „Je to zvláštní, ale já ten věk neřeším. Máme si o čem povídat. O věku to není. Když nebude nějaký zásadní problém, něco se nestane, tak dokud neumřeme, budeme spolu,“ vyznal se Kolář před kamerou ve středu večer vysílaném pořadu TopStar.

Lenka zase přiznala, že je po boku muže malého vzrůstem, ale velkého hlasem velice šťastná. Už ho dokonce představila rodičům. „Musím říct, že to proběhlo v klidu. Rodiče jsou příjemný, vzali to s humorem, s nadsázkou,“ konstatoval pěvec. Aby také ne, když si otec s matkou biletářky již před časem prohlíželi v médiích fotografie své dcery po intimitách v terénním autě. Více se o vztahu dívky s populárním zpěvákem čtenáři dozvědí v reportáži.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám