Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Lucie Bílá (58) opět ukázala, že není milovnicí hvězdných manýrů. Při degustaci nových minerálek, jichž je tváří, se jí stala drobná nehoda, která ji však vůbec nerozhodila.

Poté, co nechtěně vylila jeden vzorek na zem, vzala mop a před fanoušky i fotografy se pustila do uklízení kavárny.

„Všechny přítomné tím Lucie naprosto šokovala, hned se zvedla, vyžádala si mop a nepořádek po sobě uklidila,“ uvedla jedna z fanynek, která se degustace jako host také zúčastnila.

Při úklidu jí asistoval i její přítel Petr Makovička, který kavárnu provozuje, a s láskou jí židličky dával bokem.

Za zpěvačkou přijeli fanoušci z různých koutů republiky a mnozí byli ze setkání s Lucií Bílou naprosto nadšeni. „Je neskutečně milá a příjemná, darovala nám drobné dárky, bylo to s ní skvělé setkání,“ líčila nadšeně jedna fanynka.

Mile překvapen byl i režisér Jiří Strach, který šel okolo kavárny, a když viděl povyk okolo Lucie Bílé, tak ji alespoň přišel pozdravit. Jelikož je váže přátelský vztah, měli ze setkání oba ohromnou radost.

Pro Lucii bylo ale připraveno i drobné překvapení. Od slovenského miliardáře Pavola Krúpy totiž dostala zlatého medvěda, kterého si vyhlédla při své nedávné návštěvě Bratislavy, tým jí ho nechal přivézt do Prahy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám