Hlavní obsah
Článek

Proslavila ho klučičí kapela nebo jeho dotěrné otázky, které měly prokázat, jestli má člověk hlavu na nošení čepice či na něco víc. Často ho vídáme moderovat společenské akce, brzy se chystá ženit, avšak zahlédli ho už i na rande s fešnými mládenci. Víte, o koho jde?

Na snímku, který vznikl u příležitosti letošního amerického svátku Halloween, je Petr Vojnar. Ten začínal v obdobě Luneticu s T-Boyz, nyní je ale známý hlavně jako moderátor.

„Snímky jsme udělali jen tak, z hecu. Nalíčila mě umělecká maskérka Marika Janečková a s modelkou Anetou se mi dobře spolupracovalo. Mnohem hůř pak s lékárnicí, ke které jsem si z hecu po focení došel pro náplasti. Málem sebou sekla,“ směje se Vojnar, který se už před časem pochlubil, že z něj bude ženáč. Přesto ho ale lidé mohou v Praze potkávat při randění s pohlednými mládenci.

„To nepopírám, ale já tam chodím jako televizní doprovod. Na TV Pětka mám pořad Sbal si mě!, v němž se snažíme klukům a holkám pomoci najít lásku. Je to legrace a zároveň pomůžeme těm méně smělým,“ dodává moderátor.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám