Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slovenský muzikant a finalista Česko-Slovenské Superstar Miro Šmajda (35), který se považuje za rockera, všechny překvapil tím, jakou muziku poslouchá v autě.

„Z celé československé scény jsem vyrostl na starých rockových věcech, ale když si pustím něco v autě, tak jsou to Nedvědi,“ překvapil moderátora Míru Hejdu v pořadu Limuzína sympatický zpěvák, který momentálně vyráží na turné po českých luzích a hájích.

Zálibu v poslouchání folkových písniček odposlouchal jako malý kluk u svých rodičů.

„Naši je poslouchali. Když jsme jeli na hory, tak nám v autě hráli Nedvědi, takže mně to zůstalo a je to pro mě strašný relax. Z této scény je to pro mě opravdu největší pohoda do auta,“ dodal Šmajda, kterého velmi překvapilo, že Jan Nedvěd uvažuje o konci kariéry.

„Je to pán, který už si toho odehrál strašně moc a možná v jeho věku budu také chtít zůstat někde na chalupě, ale je to škoda,“ míní.

A jaké další pikantnosti o sobě řekl Miro Šmajda? Jak se mu pracovalo na nové desce a jak z fleku zahrál na kytaru Stánky, uvidíte už dnes večer na Óčku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám